duminică , aprilie 21 2024
Breaking News
Home / Servicii / Angajari Brasov

Angajari Brasov

De ce doresc fetele sa lucreze intr-un studio din Brasov?

Foarte multe fete sunt tentate sa se angajeze in cadrul unui studio de video chat Brasov. Exista suficient de multe motive datorita carora, acestea sunt tentate de o astfel de provocare. Unele dintre aceste motive am ales sa vi le prezentam in cele ce urmeaza.

Ce trebuie stiut despre o cariera in cadrul unui studio de video chat Brasov?

Mai intai de toate, precizam faptul ca videochatul in tara noastra este perfect legal din toate punctele de vedere. Acesta a fost reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004. Deci, cei care asociau videochatul cu prostitutia sau pronografia trebuie sa stie acest lucru. Au facut o mare confuzie si au judecat gresit fetele care practica videochatul.

Video Chat BrasovIn plus, studiourile de video chat Brasov angajeaza cu forme legale modelele. Acestea din urma vor avea contract de munca, asigurare medicala platita dar si toate contributiile platite catre stat. Deci, nu exista nici un motiv pentru care munca intr-un studio de videochat sa fie vazuta cu ochi rai.

Trebuie facuta precizarea ca videochatul se imparte in doua mari categorii. Prima este Adult, unde modelele se dezbraca in fata camerei web. Practic, fac un show erotic in fata camerei, iar cei care doresc sa le priveasca platesc. Pot folosi si jucarii sexuale si vor purta tinute sexy. De precizat este faptul ca pot opri oricand show-ul, atunci cand clientul intrece masura. Acest lucru insa nu se prea intampla.

Exista si categoria de video chat Brasov non adult. Aici se pune pret doar pe arta conversatiei, iar nuditatea este interzisa. Fetele care aleg aceasta categorie sunt de obicei mai timide. Pot discuta despre subiecte erotice, dar nu se vor dezbraca. Pot avea de asemenea diverse subiecte de discutie cu clientii.

De asemenea, mai trebuie precizat faptul ca fetele care aleg o astfel de cariera vor avea confidentialitatea asigurata. Daca nu doresc acest lucru, nimeni nu va afla ca fac parte din cadrul unui studio de video chat Brasov. Daca isi doresc in schimb sa devina cunoscute, studioul le poate asigura o promovare ca la carte. Totul depinde foarte mult de dorintele fiecarui model.

Banii castigati si programul de lucru

Fetele care lucreaza in cadrul unui studio de video chat Brasov castiga in fiecare luna foarte multi bani. Cel mai putin, in prima luna vor castiga peste 1000 de dolari americani. Exista insa modele care dupa cateva luni de activitate, castiga 5000 – 6000 de dolari in fiecare luna.

Cele mai bune modele pot castiga chiar si 10.000 de dolari in fiecare luna. Aici facem precizarea ca sunt incluse si diverse bonusuri (fidelitate, performante, recomandare de noi modele, etc.).

In ceea ce priveste programul, acesta este flexibil. Fetele pot alege daca isi doresc sa lucreze doar pe timpul noptii sau doar pe timpul zilei. Totul depinde de celelalte activitati in care sunt implicate.

Acesta este un mare avantaj pentru studente de exemplu. Acesta isi pot continua fara probleme studiile, merg la cursuri ziua iar noaptea lucreaza. Vor avea si studii superioare dar si o cariera stralucitoare in industria videochatului. Pe cand vor termina facultatea, vor aduna o multime de bani incat sa inceapa propria afacere.

Trebuie insa precizat ca pentru a castiga atat de multi bani, modelele trebuie sa lucreze minim 160 de ore. Practic, vor munci la fel ca in alta industrie. Diferenta este ca, lucrand intr-un studio de video chat Brasov vor avea posibilitatea de a alege cand si cum doresc sa lucreze. Vor castiga si foarte multi bani de asemenea.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

Ce comportament este necesar cand aplic pentru angajari modele videochat? Daca ti-ai propus sa aplici …

Close