marți , iulie 23 2024
Home / Auto / Jantele auto – La ce intervale se inlocuiesc si cum le schimbam corect?

Jantele auto – La ce intervale se inlocuiesc si cum le schimbam corect?

Structura unei masini este formata dintr-o multime de piese, elemente, sisteme care fac posibila deplasarea ei corecta si in conditii de siguranta. Rezistenta in timp si functionarea fara probleme a masinii depind de jante auto. Jantele au un rol estetic, ele schimba modul in care arata masina, este asigurat si suportul de montare pentru anvelope, cauciucuri.

Nu se vor monta niciodata anvelope de vara pe jante de iarna si invers, pentru ca pot sa apara foarte multe nereguli in timpul rulajului mai ales pe distante foarte lungi. Greseli se pot face mai mereu in cazul unor jante, insa de fiecare data ne putem da seama de ele si le evitam doar cu ajutorul unui service bun.

Jantele se inlocuiesc de doua ori pe an, cand se schimba anotimpurile principale si se incalzeste sau se raceste. Brandul face diferenta la schimbarea jantelor, trebuie sa cumpara doar jantele de la marile firme producatoare, vandute pe site-uri autorizate, cum este si BEST TIRES SHOP, care au contracte directe cu producatorii si pot oferi jantele perfecte pentru orice fel de masina.

Iarna se recomanda jantele din aliaj sau otel, la orice fel de deformare se inlocuiesc imediat si se repara, daca e cazul. In schimb vara putem avea si anvelope din aliaj, chiar sunt recomandate, masina va arata mai bine si se va deplasa mai usor. Jantele din aliaj sunt cele mai populare deoarece sunt usor de intretinut, au greutate redusa, sunt durabile si arata foarte bine spre deosebire de alte tipu

ri de jante din materiale diverse.

Schimbam jantele doar in service pentru siguranta noastra si le cumparam de la cei mai buni de pe piata

Si daca tot am amintim de schimbarea jantelor e bine de stiut ca acestea se schimba doar in service auto, acolo unde profesionistii instruiti si cu experienta stiu cum sa le scoata pe cele vechi si sa le puna pe cele noi. In cateva minute ai schimbat toate jantele, le-ai verificat pe cele care nu au nevoie de inlocuire, ai si diagnoza si teste complexe pe partea de mecanica auto, reparatiile se fac imediat si sunt sigure, sunt garantate. Programarile se respecta in service, nu pierzi timp cautand unul care sa te ajute, BEST TIRES SHOP are service-ul perfect pentru inlocuirea jantelor cu unele noi si foarte rezistente.

Piesele, jantele si orice fel de produse aveti nevoie pentru masina le gasiti doar la BEST TIRES SHOP, magazin virtual cu preturi mici si calitate iresprosabila la toate tipurile de accesorii si articole pentru masini. Promotii, reduceri, oferte bune mereu, stocuri reactualizate zilnic, descrieri detaliate si toate informatiile despre produse, iata cu ce ii intampina magazinul online pe clientii sai. Consultanta de specialitate, transportul gratuit la comenzi peste 1.200 ron, dar si livrarile rapide, prin curierat, iata alte avantaje ale cumparaturilor de pe BEST TIRES SHOP.

Pe langa toate acestea echipa magazinului online are mereu idei fresh pentru o masina foarte usor de folosit si pentru jante de top care vor ajunge la rotile autoturismelor detinute. Specialistii de la magazin stiu sa gaseasca de fiecare data oferte potrivite pentru orice client si sa ii indrume spre service pentru inlocuiri rapide si de calitate in orice fel de situatie.

Check Also

Debarasați-vă de griji: Închirieri auto Otopeni – soluția ideală pentru călătoriile tale

Planificarea unei călătorii poate fi o experiență stresantă, mai ales când vine vorba de transportul …

Close