marți , iulie 23 2024
Home / Sanatate / Operatii Pe Pleoape

Operatii Pe Pleoape

Exista beneficii in urma unei operatii pe pleoape?

In momentul in care auziti discutandu-se despre operatii pe pleoape, trebuie sa stiti ca se face referire la procedura care mai este cunoscuta si ca blefaroplastie.

Aceasta este o interventie chirurgicala pentru indepartarea tesuturilor largi si suplimentare de pe pleoapele superioare sau inferioare.

In cele mai multe cazuri, acest tesut suplimentar se formeaza pe masura ce imbatraniti. Tesutul suplimentar va poate afecta vederea dar mai ales aspectul fizic. Aceasta interventie chirurgicala este de obicei considerata chirurgie estetica sau plastica.

Operatii Pe PleoapeMedicul face mici incizii in pliurile pleoapelor superioare si chiar sub genele pleoapelor inferioare. Acesta indeparteaza tesutul suplimentar prin incizii, iar ulterior coase apoi inciziile inchise. In timpul fiecarei interventii chirurgicale, veti primi medicamente pentru a nu simti durere. Este posibil sa primiti medicamente care va relaxeaza sau va pun intr-un somn usor.

Aceste Operatii Pe Pleoape dureaza aproximativ 1 pana la 2 ore. Este foarte probabil sa puteti merge acasa in aceeasi zi cu operatia. Dupa operatie, veti avea cicatrici mici. Aceste cicatrici se vor estompa in timp.

Majoritatea oamenilor se simt pregatiti sa iasa in public si sa se intoarca la serviciu in aproximativ 7 pana la 10 zile. Dupa interventia chirurgicala, este posibil sa puteti vedea mai bine. S-ar putea sa va placa modul in care blefaroplastia va afecteaza aspectul.

Ingrijirea ulterioara este o parte cheie a tratamentului si sigurantei dumneavoastra . Asigurati-va ca mergeti la toate programarile si sunati-va medicul daca aveti probleme. De asemenea, este o idee buna sa cunoasteti rezultatele testelor si sa pastrati o lista cu medicamentele pe care le luati.

Beneficiile unei operatii pe pleoape

Exista foarte multe beneficii care sunt asociate cu aceasta procedura. Cel mai probabil ati auzit de unele dintre acestea, in timp ce altele va pot fi necunoscute. Foarte pe scurt vom mentiona cateva astfel de beneficii in continuare.

1. Cicatrici minime

Un beneficiu major al blefaroplastiei este ca cicatricea este abia vizibila, mai ales in comparatie cu alte proceduri cosmetice faciale. Atat in ​​interventia chirurgicala a pleoapelor superioare, cat si in cele inferioare, cicatricea este minima, iar inciziile sunt ascunse cu grija in pliurile naturale ale pielii si sub linia genelor.

De obicei, exista doar o mica cicatrice care se extinde cu cativa milimetri in zona „picioarelor de ghibie”, dar aceasta nu este o problema pentru majoritatea pacientilor. In plus, alti oameni nici macar nu o observa. Acest lucru va permite sa decideti daca doriti sa spuneti cuiva despre procedura dvs. sau nu.

2. Rezultate pe termen lung

Spre deosebire de multe alte proceduri cosmetice si produse anti-imbatranire, o procedura de blefaroplastie ofera o solutie de lunga durata pentru ochii obositi. Deoarece rezultatele sunt pe termen lung, majoritatea pacientilor nu vor simti nevoia sa revina pentru o procedura repeta.

Desigur, procesul de imbatranire va continua, iar rezultatele vor varia de la persoana la persoana, dar la majoritatea oamenilor, o procedura de blefaroplastie bine efectuata ar trebui sa dureze intre 10-15 ani.

3. Corectarea deficientelor de vedere

Exista persoane carora pielea lasata a pleoapelor superioare le pot crea probleme vizuale. Acest lucru se intampla atunci cand pielea obstructioneaza campul vizual. Persoanele care se confrunta cu aceasta problema au probleme in a-si desfasura activitatile din viata de zi cu zi.

Asadar, exista suficient de multe beneficii in urma unei operatii pe pleoape. Acest articol v-a prezentat pe scurt trei dintre acestea. Cu siguranta insa, procedura merita luata in considerare.

Check Also

Implantologie Orala Brasov

Implantologie Orala Brasov

Cine are nevoie de implantologie orala Brasov? In fiecare zi, medicii stomatologi le aduc la …

Close