joi , septembrie 28 2023
Home / Constructii / Case Prefabricate

Case Prefabricate

Ar trebui sa ma orientez spre case prefabricate?

Fiecare persoana si fiecare cuplu isi doreste sa se mute in propria locuinta, motiv pentru care se orienteaza spre case prefabricate.

Unii dintre dvs. va intrebati probabil ce diferenta exista intre casele prefabricate si celelalte case, traditionale. Raspunsul pentru intrebarea dvs. il aflati citind articolul pana la final. Aflati de asemenea si de ce aleg multe persoane si cupluri sa cumpere o casa prefabricata (modulara).

Ce sunt aceste case prefabricate?

Cand vine vorba despre casele prefabricate, acestea mai sunt cunoscute si sub denumirea de case modulare. De mentionat este faptul ca acest tip de case este diferit in comparatie cu casele traditionale.

Mai exact, casele modulare sunt fabricate intr-o fabrica. Da, ati inteles bine. Peretii acestor case sunt fabricati intr-o fabrica. Intreaga structura a casei mai bine spus, este realizata intr-o fabrica de productie case modulare.

Pe santier se afla doar fundatia casei. Acolo va fi amplasata casa construita in fabrica. Cand procesul de constructie al casei este finalizat, casa este urcata in camion si transportata spre santier.

Personalul calificat al firmei care a fabricat casa (sau al altei firme) se ocupa de asamblarea acesteia.

Avantajele caselor prefabricate

Foarte multe persoane se orienteaza spre casele prefabricate datorita avantajelor oferite de catre acestea. Daca intentionati sa achizitionati o casa, cu siguranta trebuie sa luati in considerare aceste case prefabricate. Iata si de ce!

1. Preturile caselor modulare

Preturile caselor modulare pot fi principalul motiv datorita carora ar trebui sa le luati in considerare. Cu siguranta reprezinta principalul motiv datorita caruia, majoritatea persoanelor iau aceste case in considerare.

Case PrefabricateIndiferent de tipul casei (pe un singur nivel, casa cu etaj sau cu mansarda,etc.) preferat, exista optiuni. Nu doar ca exista optiuni dar aceste case sunt mult mai ieftine in comparatie cu casele traditionale. Si cand spunem case traditionale ne referim la cele din caramida si la cele din BCA.

2. Timp redus pentru constructie

Un alt avantaj al acestor case este reprezentat de timpul redus pentru constructie. Acest lucru se datoreaza intr-o foarte mare masura faptului ca o asemenea casa este fabricata in fabrica. Practic nu exista factori precum conditiile meteo nefavorabile sau alti factori care sa intarzie procesul de fabricare al casei.

Singurul proces care are loc pe santier este cel de asamblare. Structura casei care este fabricata intr-o fabrica de productie este asezata si asamblata deasupra unei fundatii. Conform specialistilor, aceste case sunt finalizate in maxim doua – trei luni (la cheie). Constructia semi-finisata este finalizata mai repede.

3. Multe optiuni

Cei care iau in considerare ideea de a achizitiona o casa modulara sunt norocosi acum. Firmele de specialitate vin in intampinarea lor cu o multime de optiuni. De la case pe un singur nivel, case cu etaj sau mansarda si pana la case in forma literei A, exista multe optiuni.

Ba chiar mai mult, la cererea clientilor se pot modifica proiectele pentru a obtine case personalizate care sa corespunda cerintelor acestora.

Tot referitor la numarul de optiuni, avem un lucru interesant de amintit. Practic, acum orice casa modulara poate fi construita, pentru a fi identica unei case traditionale. Indiferent ce stil de casa preferati, puteti opta pentru varianta casei modulare.

Concluzie

Datorita avantajelor mai sus mentionate, cu siguranta merita sa luati in considerare achizitia unei case modulare. Nu exista case care sa fie mai atractive decat acestea, din nici un punct de vedere.

Check Also

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Proiectare Instalatii CCTV Brasov

Avantaje de top pentru o proiectare instalatii CCTV Brasov Ideea de a va orienta spre …

Close