marți , iulie 23 2024
Home / Servicii / Certificat Energetic Brasov

Certificat Energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Este indicat sa obtineti un certificat energetic Brasov. Un astfel de certificat va va ajuta mult. Veti vedea ca veti avea parte de facturi mult mai mici la intretinere. Persoanele care cumpara sau inchiriaza o locuinta vor putea compara performanta energtica a imobilelor. Ele se vor putea decide mai rapid daca o locuinta este sau nu alegerea cea mai buna. Certificatul energetic a devenit obligatoriu, ara in cazul vanzarii, cat si la cumpararea unui imobil. Proprietarul are astfel obligatia de a prezenta acest certificat. Clientii trebuie sa aiba mereu in vedere informatiile unui astfel de certificat.

Certificat energetic Brasov

Certificat Energetic BrasovCertificatul prezinta mai multi indicatori. In primul rand, clasa energetica este un important indicator. Eficienta energetica porneste de la A si ajunge pana la G. Cosnumul anual de energie se regaseste si el intr-un astfel de certificat. In acelasi timp, indicele de emisii echivalent CO2 este si el intalnit in certificatul energetic. Un astfel de certificat reprezinta clasa energetica si consumul anual de energie. El va cuprinde chiar si recomandari cu privire la reducerea consumului de energie. Cu cat cladirea are o clasa energetica mai ridicata, cu atat factura finala la gaze naturale si energie electrica este mai mica.

Un astfel de Certificat Energetic Brasov va ajuta foarte mult cumparatorii. Ei vor putea sa evite locuintele cu izolatii proaste. Investitorii si proprietarii vor face investitii pentru economisirea energiei.

Certificat energetic Brasov

Indicatorii de performanta energetica sunt afisati in anunturile imobiliare. Cumparatorii vor putea astfel compara consumul de energie al diverselor locuinte. Obtinerea certificatului este obligatorie la vanzarea unei locuinte. Fara acest certificat, tranzactiile imobiliare sunt nule. Proprietarul este cel responsabil pentru obtinerea certificatului. El trebuie sa prezinte o copie de pe certificat oricarui potential client sau chirias.

Un Certificat Energetic Brasov este predat cumparatorului in original dupa incheierea tranzactiei de vanzare-cumparare. Un astfel de certificat este valabil pentru 10 ani de la intocmirea sa. Daca se fac lucrari majore de reniovare, acest certificat ar trebui reinnoit. Un certificat energetic se obtine de la un auditor energetic. Un astfel de auditor este autorizat de catre Ministerul Dezvolatrii. Aveti in vedere toate aceste lucruri importante.

Check Also

Paza Evenimente Speciale

Paza Evenimente Speciale

Importanta serviciilor de paza evenimente speciale In momentul in care va propuneti sa organizati un …

Close