vineri , septembrie 29 2023
Home / Service Auto / Diagnoza auto Brasov

Diagnoza auto Brasov

Diagnoza auto Brasov

Diagnosticarea problemelor masinii este ceva ce ne preocupa. Trebuie mereu sa avem in vedere faptul ca masina sa functioneze la niste parametri optimi. Ideal ar fi sa facem cat mai des o diagnoza auto Brasov pentru a vedea daca apar probleme pe parcurs. Pentru a vedea cu exactitate problemele care ar putea aparea, putem apela la diversele centre care se ocupa cu acest lucru. Exista numeroase centre certificate, dar si omologate RAR.

Marcile pentru care se poate face diagnoza auto Brasov

diagnoza auto brasovIn principiu, un numar mare de marci de masini isi pot face diagnoza la astfel un Service Auto Brasov modern. Multe centre ofera o gama variata de servicii cu privire la diagnoza auto Brasov. Aceste centre va promit ca diagnoza va fi facuta extrem de bine indiferent de masina.

Cateva dintre exemplele de masini pe care daca le detineti puteti apela la aceste centre sunt Alfa Romeo, Audi, BMW sau Citroen. De asemenea, multe alte marci de masini sunt diagnosticate la aceste centre.

Servicii de diagnoza auto

Printre serviciile oferite avem diagnoza parametrilor de sistem. Veti constata ca aceste centre vor oferi masurarea dar si compararea valorilor de functionare. Aceste diagnoze se vor face atat intr-un mod static, cat si intr-unul dinamic. Veti constata ca masuratorile vor fi facute atat la injectie, cat si la ABS/ESP, imobilizator sau clima. De asemenea, aceste verificari se vor mai putea face la frana electrica de stationare.

Un alt serviciu oferit de aceste centre il consta in evaluarea auto la vanzare-cumparare. Profitand de acest serviciu veti constata ca se va putea stabili starea tehnica generala. Se vor analiza sistemele de siguranta, trenul de rulare, precum si grupul moto-propulsor sau elementele de caroserie.

Printre alte servicii oferite de aceste centre se mai numara si stergerea codurilor de defect, diagnoza parametrilor de sistem, testarea auto sau resetarea auto. Resetarea auto va duce la zero intervalele de schimb de ulei sau de inspectie. Acest lucru se va face dupa efectuarea fizica.

Check Also

Reparatii cardane camion

Reparatii Cardane Camion

Reparatii Cardane Camion Atunci cand vine vorba despre Reparatii Cardane Camion, alegeti mereu firma potrivita. …

Close