marți , iulie 23 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Avantajele pe care vi le ofera doar metoda de epilare definitiva Brasov

Daca firele de par aparute in diverse zone ale corpului reprezinta o problema pentru dvs., solutia consta in epilare definitiva Brasov. De ce reprezinta aceasta procedura solutia perfecta pentru a elimina aceste fire de par dar si cateva avantaje de care doar printr-o astfel de procedura va puteti bucura, aflati in continuare.

Avantaje epilare definitiva Brasov

Epilare Definitiva BrasovStim cu totii ca exista si alte metode prin care se pot elimina firele de par nedorite, atat din zona inghinala cat si din zona axilara, de pe maini sau picioare, de pe piept sau chiar si de pe gat sau fata.

Epilarea cu ceara este una dintre aceste metode, dar se stie faptul ca este foarte dureroasa, mai ales in zonele sensibile ale pielii. Daca alegeti sa eliminati firele de par prin intermediul epilarii definitive, nu veti avea parte de durere. Procedura este complet nedureroasa, indiferent de zona tratata. Nu veti avea parte nici de disconfort si nici de iritatii in zona epilata.

Un alt avantaj de care puteti avea parte doar daca alegeti epilarea definitiva, este reprezentat de rezultatul de lunga durata. Desi firele de par isi vor face aparitia, va fi nevoie de aproximativ 15 ani pentru ca acest lucru sa se intample, daca treceti anual pe la salon pentru o sedinta de intretinere.

Prin procedura de epilare cu ceara sau cu epilatorul, firele de par isi vor face aparitia in mai putin de 10 – 15 zile. Utilizarea aparatului de ras este si mai putin indicata pentru ca firele de par isi vor face aparitia mai repede. In maxim 5 zile, acestea vor fi vizibile pe suprafata rasa.

Alegand epilarea definitiva veti avea mai mult timp liber. Intr-adevar, va fi necesar sa mergeti la salon pentru cateva sedinte, dar apoi nu va mai fi nevoie sa petreceti zeci de minute sau chiar ore pentru a elimina firele de par de pe suprafata corpului.

Cine poate alege aceasta metoda de epilare?

Procedura de epilare definitiva Brasov este potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati, atat pentru persoanele cu piele sensibila cat si pentru cele care nu au pielea sensibila.
In plus, facem precizarea ca puteti merge la sedintele de epilare definitiva atat vara cat si iarna pentru ca este o procedura care poate fi efectuata oricand.

Check Also

Paza Evenimente Speciale

Paza Evenimente Speciale

Importanta serviciilor de paza evenimente speciale In momentul in care va propuneti sa organizati un …

Close