marți , mai 28 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Este rentabila instalarea ferestrelor cu geamuri termopan Brasov?

In cazul in care va aflati in cautarea celor mai bune ferestre pentru acasa, merita sa va orientati spre ferestrele cu geamuri termopan Brasov. Exista si alternative mai ieftine, cum ar fi ferestrele traditionale care au tamplaria din lemn, si au un singur geam din sticla.

Dar, trebuie mentionat faptul ca aceste ferestre nu ofera atat de multe avantaje precum termopanele, dar au in schimb mult mai multe dezavantaje.

In aceste conditii, este firesc sa va ganditi la alegerea termopanelor, despre care vom discuta in randurile de mai jos ale acestui articol.

Ferestre cu geamuri termopan Brasov

Acestea sunt ferestre care au ramele in general fabricate din PVC, si au doua sau trei geamuri din sticla, separate de un spatiu in care se afla un gaz inert precum argon sau cripton.

Scopul acestui gaz este de a spori capacitatile de izolare ale ferestrei. Desi puteti gasi ferestre cu geam dublu cu aer mai degraba decat cu gaz, acestea nu vor putea sa va izoleze si casa.

In climatele foarte aspre sau reci, proprietarii de case pot opta chiar si pentru ferestre cu trei geamuri.

Avantajele ferestrelor termopane

Ideea de a va orienta spre ferestrele cu geamuri termopan Brasov este grozava. Spunem acest lucru bazandu-ne pe numarul mare de avantaje de care ati putea avea parte facand o astfel de achizitie. In continuare va prezentam cateva exemple de avantaje ale acestor ferestre.

1. Izolare termica

Poate cel mai mare beneficiu al ferestrelor cu geam termopan dublu, este izolatia termica superioara pe care o ofera.

Geamuri Termopan BrasovDeoarece aerul cald sau rece trebuie sa treaca prin doua geamuri separate de sticla, devine dificil pana la imposibil ca aerul cald (vara) sau rece (iarna) sa intre in casa. Acest lucru desigur, poate servi la reducerea semnificativa a facturilor la energie, mai ales in lunile foarte reci si foarte calde.

2. Izolare fonica

Ferestrele bine sigilate pot reduce zgomotul exterior, pastrand interiorul casei dvs. frumos si linistit. Acesta este unul dintre avantajele ferestrelor cu geam dublu termopan. Exista insa si ferestre termopane cu triplu strat de sticla, care sunt mai eficiente din acest punct de vedere.

Acelea cu trei straturi de sticla sunt mai eficiente si in ceea ce priveste izolarea termica, dar si pretul este mai mare.

Din acest motiv, persoanele care locuiesc in zone foarte aglomerate sau in zone cu mult zgomot, aleg ferestrele termopane indiferent de ce alte optiuni au la indemana.

Chiar daca au variante mai accesibile din punct de vedere financiar, aceasta caracteristica a termopanelor le face imbatabile.

3. Prevenirea aparitiei condensului

Condensul este umiditatea care apare atunci cand temperatura exterioara a ferestrei dvs., este mult mai mica decat temperatura interioara a casei dvs.

Condensul poate permite aerului rece, sa patrunda in casa dvs. si este mai mult o problema intalnita la ferestrele cu un singur geam. Cu geamurile duble, este mai putin probabil sa aveti parte de condens. Ferestrele cu triplu strat de sticla nu vor permite niciodata sa isi faca aparitia condensul.

4. Aspect estetic placut

Un alt motiv datorita caruia merita sa instalati ferestrele cu geamuri termopan Brasov, il reprezinta aspectul estetic placut ochiului. Indiferent de ce stil si dimensiuni aveti nevoie pentru ferestre, indiferent de culoarea preferata, veti gasi ferestrele perfecte.

Asadar, acestea sunt patru dintre motivele intemeiate datorita carora, credem cu siguranta ca merita sa alegeti aceste ferestre pentru acasa. Caracteristicile lor insa (culoare, dimensiuni, modelul preferat), le veti alege personal.

Check Also

Termopane Brasov Preturi

Termopane Brasov Preturi

Unde pot afla informatii despre termopane Brasov preturi? Informatiile despre termopane Brasov preturi sunt deosebit …

Close