marți , iulie 23 2024
Home / Folii Auto / Folii Omologate Brasov

Folii Omologate Brasov

Folii Omologate Brasov

Daca petreceti mult timp calatorind cu masina puteti sa faceti aceste drumuri mai placute. Prin utilizarea de folii omologate Brasov va creste gradul de protectie al tuturor pasagerilor impotriva caldurii si a luminii excesive.

Foliile auto sunt tot mai des utilizate de catre soferi deoarece reduc luminozitatea si efectul de orbire din cauza razelor solare.

Folii omologate Brasov – pentru siguranta si confort

Folii Omologate BrasovSpecialistii locali in montarea foliilor auto omologate sunt Glass Tuning. Au o experienta de peste 10 ani in domeniul auto, timp in care au infoliate peste 20 000 de autoturism. In munca depusa dau dovada de profesionalism si lucreaza cu cea mai cunoscuta firma de furnizare de folii – Llumar.

Folia Llumar este recunoscuta in principal pentru beneficiile aduse soferilor din intreaga lume. Este proiectata pentu siguranta si protectie, dar are un aspect elegant, performant si design inedit. Au rolul special de a proteja impotriva luminii razelor solare si a actiunii razelor U.V. care sunt nocive. Folia este alcatuita din 6 straturi, fiecare avand un rol aparte. De exemplu, unul dintre starturi actioneaza impotriva razelor solare si unul impotriva celor UV. Pe langa toate aceste avantaje, se mai adauga si protectia impotriva zgarieturilor ce pot aparea pe suprafata geamului.

Prin diminuarea intensitatii luminii care ajunge in interiorul masinii se mentine interiorul la o temperatura optima. De asemenea, nu mai apare nici procesul de decolorare a partilor interioare ale autovehiculului.

Folii Llumar pentru siguranta dvs

Aplicand folii omologate Brasov Llumar se creeaza conditii de siguranta si confort, iar condusul devine o placere si mai mare. Cu un procent de pana la 79%, folia blocheaza caldura la nivelul geamului in timpul verilor toride. In anotimpul racoros, caldura este retinuta in interior cu pana la 35% mai mult fata de situatiile cand nu se aplicata folie.

Glass Tuning este montator exclusiv in Brasov de folie auto Llumar. Datorita claritatii de cristal, aceste folii adera perfect pe suprafata sticlei fara incretituri sau sa se dezlipeasca.

Check Also

Autocolant Auto

Autocolant Auto

Autocolant Auto Cand vine vorba de un Autocolant Auto de calitate, si o gama larga …

Close