duminică , aprilie 21 2024
Breaking News
Home / Servicii / Polisare Faruri Brasov

Polisare Faruri Brasov

Polisare faruri Brasov

Durata de viata a unui autovehicul este influentata de grija acordata acestuia. Sunt importante conditiile de pastrare si de ingrijirea acordata de-a lungul timpului cat este in posesia unei persoane. Aspectul general al masinii poate fi influentat de gradul de deterioare al suprafetelor farurilor.

Pe plan local, se poate apela la firma de polisare faruri Brasov numita Glass Tuning. Echipa lucreaza cu produse de inalta calitate, raspund prompt cererilor si satisfac cerintele clientilor in mod personalizat.

Procesul de polisare faruri Brasov in 3 faze importante

Este necesara parcurgerea a 3 etape importante in redarea calitatii suprafetei farurilor: slefuirea farurilor, polisarea farurilor si aplicarea foliei protectoare.

Slefuirea farurilor presupune izolarea acestora de restul elementelor masinii cu ajutorul benzilor adezive speciale 3M. Gradul de uzura este diferit pentru fiecare far. Glass Tuning foloseste masina profesionala de slefuit Makita cu discuri abrasive speciale cu granulatii cuprinse intre 180-3000.

polisare faruriEtapa de polisare este urmatoarea. Acum se folosesc diverse paste de polisare din renumita gama de produse 3M special concepute pentru materialele din plastic. Se corecteaza toate zgarieturile aparute in urma actiunii razelor UV, a pietrisului de pe carosabil sau a materialelor anti-derapante de pe caile de rulare. Se utilizeaza 3 paste cu grade abrazive diferite. Ordinaea este urmatoarea: pasta cu grad abraziv ridicat, apoi cu grad mediu, iar la final se aplica pasta ultra-fina. Cea din urma pasta ofera suprafetelor farurilor stralucire si protectie impotriva actiunii razelor U.V.

Ultima etapa este cea in care se aplica folia protectoare care ofera o protectie suplimentara a suprafetelor proaspat slefuite. Ajuta astfel la impiedicarea degradarii din cauza razelor U.V, solutiilor de curatat si a materialelor anti-derapante. Folia utilizata este din PVC, avand o grosime de 150 de micron si care permite trecerea nestingherita a luminii farurilor.

Polisare faruri in Brasov cu ajutorul specialistilor de la Glass Tuning

Serviciile de polisare faruri Brasov oferite de echipa de la Glass Tuning sunt de calitate superioara. Restaureaza cu success luminozitatea, transparenta si luciul farurilor ceea ce a dus la mentinerea lor ca lider pe piata de reconditionare.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

Ce comportament este necesar cand aplic pentru angajari modele videochat? Daca ti-ai propus sa aplici …

Close