marți , iulie 23 2024
Home / Servicii / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Posibilitatea de ne transforma pasiunea sau profesia intr-o afacere pare impsibila. Dar foarte multe persoane au reusit optand pentru Infiintare PFA Brasov. Pentru intreprinderile mici si mijlocii, infiinatarea unui PFA este ideala. PFA ofera numeroase avantaje importante titularului.

Infiintare PFA BrasovDar inainte de a va repezi la semnarea unui contract cu o companie de Infiintari Firme Brasov, asigurati-va ca indepliniti toate conditiile pentru PFA. Exista 5 mari conditii de implinit de catre dvs, ca titular. O prima conditie este sa aveti 18 ani impliniti. In plus, trebuie sa fiti inscrisi in cazierul fiscal. Daca nu sunteti, atunci va recomandam sa incepeti procesul cu aceasta inscriere.

Apoi, trebuie sa nu figurati cu fapte sanctionate de catre legislatia financiara sau vamala. In alte cuvnite, sa nu fi avut probleme cu disciplina financiar-fiscala. O alta conditie importanta este sa aveti un sediu profesional. Si sa aveti acel sediu declarat in concordanta cu legile in vigoare.

O lata conditie importanta este sa dispuneti de un certificat sau orice alt document. Care atesta ca aveti experienta sau pregatire profesionala in domeniul in care urmeaza sa va desfasurati activitatea ca PFA. Altfel spus, trebuie sa faceti un curs, sau sa dispuneti de experienta pentru fiecare cod CAEN ales la infiintare.

Check Also

Paza Evenimente Speciale

Paza Evenimente Speciale

Importanta serviciilor de paza evenimente speciale In momentul in care va propuneti sa organizati un …

Close