duminică , aprilie 21 2024
Breaking News
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Este foarte important sa aveti in vedere normele unui Condus Defensiv. Avand aceste lucruri in vedere, nu veti putea crea probleme in trafic. Veti vedea ca veti conduce mai in siguranta. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor neatenti. Ei nu conduc prudent sau merg cu o viteza neadaptata conditiilor de drum. Un alt motiv de aparitie al accidentelor este neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara. Condusul defensiv va scadea sansele aparitiei unui accident.

Condus defensiv

Condus DefensivIn primul rand, trebuie sa va examinati cu atentie masina. Puteti face acest lucru verificand rotile. De asemenea, asigurati-va si de nivelul uleiului masinii. Mai puteti tine cont si de luminile acesteia. Daca plecati din localitate, aceste verificari trebuie neaparat facute. Un alt lucru important este punerea centurii. Acesta este cel mai important sfat dintre toate. Nu ar trebui sa conduceti fara a avea centura pusa. Centura ar trebui pusa chiar si de catre pasagerii din spate.

Atunci cand conduceti, spun instructorii de Condus Defensiv, trebuie sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti de fiecare data luminile de intalnire, chiar si pe timp de zi. De asemenea, nu uitati sa va semnalizati prezenta in trafic. O masina cu farurile deschise este mult mai vizibila decat una cu ele inchise. Semnalizati-va mereu toate intentiile. Puteti sa va semnalizati intentiile, chiar si pietonilor. Acestia vor sti ce aveti de gand sa faceti.

Condus defensiv

O idee buna este sa va concentrati doar pe sofat. Nu faceti alte lucruri inafara de sofat. Daca doriti sa vorbiti la telefion, folositi handsfree-ul. Un alt aspect important este ca atunci cand conduceti sa fiti cat mai calmi. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata la provocarile altora din trafic. Condusul nervos duce la accidente si ambuteiaje. La fiecare 10 secunde ar trebui sa va asigurati in oglinzi. Veti sti astfel cu ce aveti de-a face si veti putea actiona in consecinta.

Condus Defensiv – Nu uitati ca atunci cand ajungeti in intersectii sa reduceti viteza. Obisnuiti-va sa nu treceti pe galben. Ar fi bine sa anticipati evenimentele din trafic. Priviti mereu mai departe de masinile din fata voastra. De asemenea, este foarte important sa folositi frana de motor.

Check Also

Angajari Modele Videochat

Angajari Modele Videochat

Ce comportament este necesar cand aplic pentru angajari modele videochat? Daca ti-ai propus sa aplici …

Close