marți , iulie 23 2024
Home / Sanatate / Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala

Serviciile de Optica Medicala se adreseaza tuturor pacientilor care doresc sa efectueze consultatii oftalmologice. Vazul este unul dintre cele cinci simturi principale. In urma consultatiei, pacientul va fi informat cu privire la diagnosticul si tratamentul care trebuie urmat. Cu acordul pacientului, pot fi informati si rudele si prietenii acestuia cu privire la rezultatul investigatiilor.

Optica MedicalaOrice pacient poate cere mai multe opinii medicale. Fiecare pacient va alege care Cabinet Oftalmologic Brasov il considera potrivit. In momentul finalizarii investigatiilor, pacientul va primi si un rezumat scris cu privire la afectiunile depistate. Pacientul are dreptul sa refuze o interventie chirurgicala.

In situatia in care se doreste recoltarea, pastrarea sau folosirea unor probe biologice prelevate din corpul pacientului, este obligatoriu consimtamantul acestuia. Informatiile privind viata privata a pacientului sunt confidentiale. Fiecare pacient are acces doar la datele sale medicale personale. Pentru a avea acces la anumite interventii medicale, pacientul se poate adresa Ministerului Sanatatii si Familiei. Se va alege clinica unde exista conditii de dotare necesare, precum si personal acreditat.

Check Also

Implantologie Orala Brasov

Implantologie Orala Brasov

Cine are nevoie de implantologie orala Brasov? In fiecare zi, medicii stomatologi le aduc la …

Close