duminică , aprilie 21 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Produse Curatenie

Produse Curatenie

Locuinta impecabila cu Produse Curatenie

Cele mai eficiente Produse Curatenie confera prospetime maxima. Folosind balsamul pentru rufe adecvat hainele vor avea un parfum excelent. Va exista o senzatie de moliciune. Balsamul potrivit contine ingrediente specifice care confera usurinta in tot ceea ce inseamna munca de calcare. Un balsam pentru rufe va folosi, intotdeauna, ingredinete din surse naturale. Acesti agenti extrasi din surse naturale dau un aspect pufos hainelor.

Acestea vor fi foarte moi. Balsamul pentru rufe ideal este foarte concentrat. Pentru spalarea unei cantitati de zece kilograme de haine se vor folosi douazeci de mililitri de balsam concentrat pentru rufe.

Produse Curatenie

Produse CuratenieBalsamul concentrat pentru rufe nu contine fosfati. Nu contine nici clor. Detergentii si balsamul pentru curatarea rufelor vor fi utilizati atat pentru spalarea manuala cat si pentru spalarea la masina. Se vor folosi cele mai bune Produse Curatenie. Balsamul potrivit ajuta foarte mult la reducerea uzurii tesaturii. In acest fel se va prelungi durata si rezistenta hainelor. Cantitatea de balsam folosita este diferita in functie de modul de spalare ales. Daca are loc spalare manuala, cantitatea de balsam utilizata este mult mai mica decat cantitatea de balsam utilizata in cazul spalarii cu masina de spalat. Balsamul potrivit, inainte de a fi utilizat, va fi testat dermatologic.

Produse Curatenie

Gama de Produse Curatenie calitative relaxeaza fibrele tesaturile. Au si un parfum deosebit. Balsamul concentrat potrivit contine apa, solventi, parfum, coloranti si agenti emolienti pentru tesaturi.

Nu se va turna nici o cantitate de balsam nediluat direct pe rufe. Balsamul concentrat poate pata. Balsamul pebtru rufe este testat dermatologic. Insa, in anumite situatii, chiar si asa, se poate irita pielea. In acest caz, este recomandata spalarea cu maulta apa si sapun a pielii iritate. Daca iritarea persista se va consulta medicul. Acesta va recomanda tratamentul adecvat. Chiar daca si ambalajul este biodegradail, tot trebuie sa existe o atentie sporita in ceea ce priveste folosinta si utilizarea balsamului pentru rufe potrivit. Precautia este intotdeauna necesara.

Check Also

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Este rentabila instalarea ferestrelor cu geamuri termopan Brasov? In cazul in care va aflati in …

Close